Show TV’nin yepyeni projesi  “Beyaz Yalan” yakında  ekranlarda yerini alacak.  
Beyaz Yalan’ın oyuncu kadrosu da birbirinden güçlü isimler yer alıyor.Dizinin konusu ile büyük ses getirecek bir diziye benziyor.Deniz Baysal, Kutsi'yle başrolü oynayacak.Dizinin şimdiden sosyal medyada yayınlanan fragmanı ile büyük ilgi topladı.



Beyaz Yalan Dizisi Konusu : 

Alara ve Melek birbirlerine çok benzemektedirler. Alara çok zengindir istediği her şeye sahip olabilecek güçtedir. Ama ne mutlu nede özgürdür, Melek ise çok yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelir melek çok güzel zeki ve iyi kalpli çok azimli Bir kızdır. Belkide özgürlüğü elindeydi ama Alara gibi olmayı yaşamayı çok istemiştir. Alara ve melek anlaşarak hayatlarını değiştirmek isterler. 2 genç kız istedikleri şeyleri başardıktan sonra bir şeyler yolunda gitmemeye başlar.  Birbirinden heycanli suprizlerle  dolu bir dizi bizleri beklemektedir.


Beyaz Yalan Dizisi Oyuncu Kadrosu : 

Baş rolünde Doktorlar ve Huzur Sokağı gibi sevilen dizilerin yakışıklı oyuncu Kutsi'nin yer alıyor.Beyaz Yalan dizisinin oyuncu kadrosu oldukça iddialı. Kutsi'ye başrolde eşlik edecek isimi  Babalar Ve Evlatlar, Derin Sular ve Kaçak Gelinler gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Deniz Baysal eşlik edecek. Genç oyuncu Deniz Baysal, Kaçak Gelinler dizisindeki Kainat rolüyle büyük ilgi toplamıştı. Dizide ayrıca Ebru Baykaç, Çağlar Sayın ve Ege Aydan gibi sevilen isimler yer alıyor.


Beyaz Yalan Oyuncuları ve Gerçek İsimleri : 

Kutsi - Demir
Deniz Baysal - Alara ve Melek
Ebru Aykaç - Asude
Ege Aydan - Fikret
Onur Dikmen - Halil
Ebru Aytemur - Ebru
Çağlar Sayın - Volkan
Seher Terzi - Bedriye
Çetin Karakul - Savaş
Biran Damla Yılmaz - Nesrin
Fatih Dokgöz - Hikmet
Dilara Topuklular - Zeliha
Berkan Bulut - Özgür
Elif İskender - Meryem
Ayça Yağcıoğlu - Sedef
Özge İnce - Damla
Pınar Deniz - Azra


    

                                            







beyaz yalan dizisi,beyaz yalan dizisi konusu,beyaz yalan dizisi oyuncuları,beyaz yalan dizisi oyuncu kadrosu,beyaz yalan dizisi oyuncuları kimler,beyaz yalan dizisi ne zaman başlıyor,beyaz yalan dizisi hangi kanalda,beyaz yalan dizisi deniz baysal,beyaz yalan dizisi melek ile alara ikiz mi, beyaz yalan dizisinde ki kızlar ikiz mi,beyaz yalan dizisi demir, beyaz yalan dizisi özgür kimdir,beyaz yalan dizisi ebru kimdir,beyaz yalan dizisi azra kimdir,beyaz yalan dizisi berkan bulut kimdir,beyaz yalan dizisi savaş kimdir,beyaz yalan dizisi volkan kimdir,beyaz yalan dizisi resimleri,beyaz yalan dizisi neden yok,beyaz yalan dizisi hangi kanalda,beyaz yalan dizisi demir ile melek,beyaz yalan dizisi alara ile demir,beyaz yalan dizisi alara melek gerçekte ikiz mi,beyaz yalan dizisi kızlar gerçekten ikiz mi, Beyaz Yalan Dizisi, Beyaz Yalan Oyuncu Kadrosu, Beyaz Yalan Oyuncuları, Beyaz Yalan Dizisi Konusu,Beyaz Yalan Dizisi Hikayesi, Beyaz Yalan Show TV,  Beyaz Yalan Ne Zaman Başlıyor? Beyaz Yalan Hangi Gün Başlayacak? Beyaz Yalan Hangi Kanalda? Beyaz Yalan Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Beyaz Yalan Kutsi, Beyaz Yalan Deniz Baysal, Kutsi ve Deniz Baysal, Ebru Aykaç, Ege Aydan, Onur Dikmen, Ebru Aytemur, Çağlar Sayın, Seher Terzi, Çetin Karakul, Biran Damla Yılmaz, Fatih Dokgöz , Dilara Topuklular, Berkan Bulut, Elif İskender, Ayça Yağcıoğlu, Özge İnce,Pınar Deniz



0 yorum:

erol

Yorum Gönder

 
Top