Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde de rol alacak olan Beste Kökdemir Kimdir,Biyografi ve Resimleri..

Beste Kökdemir : twitter


Beste Kökdemir 29 Ağustos 1993 yılında Sinop’ta doğumlu olan oyuncu 1,70cm boyundadır. Güzel oyuncu Haliç Üniversitesi Moda Tasarım Bölümünü kazandıktan sonra eğtimi için İstanbul’a gelip yerleşmiştir ve hayatını burada devam ettirmektedir.
  www.guncelzaman.blogspot.com
Kökdemir oyunculuk mesleğini çok istediği için oyuncu olmak için çeşitli ajanslarla görüşmeler yapmaya başlamıştır.Güzel oyuncu ilk teklifini “Çıplak Gerçek” adlı dizi için almıştır. Sta TV ekranlarında yayınlanmış olan Çıplak Gerçek dizisinde Yetkin Dikinciler, Derya Alabora gibi isimlerle başrolü paylaşmıştır.  Bu diziden sonra Fox Tv’de yayınlanan “Not Defteri” adlı dizide rol almış ve okulun güzel kızını canlandırmıştır. Şimdi ise “Tatlı Küçük Yalancılar” adlı dizide rol alacaktır.

 www.guncelzaman.blogspot.com
Beste Kökdemir‘in Oynadığı Diziler
  • Not Defteri
  • Behzat Ç.
  • Çıplak Gerçek
  • Tatlı Küçük Yalancılar

 Beste Kökdemir Resimleri 

                         














Beste Kökdemir Biyografisi, Beste Kökdemir Kimdir?, Beste Kökdemir Boyu Kaç, Beste Kökdemir Dizileri, Beste Kökdemir Fotoğrafları, Beste Kökdemir Göz Rengi,Beste Kökdemir Kilosu Kaç, Beste Kökdemir Nereli,Beste Kökdemir Saç Rengi, Beste Kökdemir Sevgilisi Kim, Beste Kökdemir Twitter Hesabı, Beste Kökdemir Yaşı Kaç, Beste Kökdemir instagram hesabı,Tatlı Küçük Yalancılar Dizisinde Beste Kökdemir Karakteri Ne, Tatlı Küçük Yalancılar Dizisindeki Açelya Kim, Tatlı Küçük Yalancılar Dizisindeki Açelya resimleri,

1 yorum:

 
Top