Show TV’nin yepyeni projesi  “Beyaz Yalan” yakında  ekranlarda yerini alacak.  
Beyaz Yalan’ın oyuncu kadrosun da birbirinden güçlü isimler yer alıyor.Dizinin konusu ile büyük ses getirecek bir diziye benziyor.Deniz Baysal, Kutsi'yle başrolü oynayacak.Dizinin şimdiden sosyal medyada yayınlanan fragmanı ile büyük ilgi topladı.

Deniz Baysal Kimdir : 

Deniz Baysal Twitter      :
Deniz Baysal Facebook  :
Deniz Baysal İnstagram  :

Deniz Baysal 5 Nisan 1991 tarihinde İzmir doğumlu olan güzel oyuncu 1,75 boyundadır.İlk ve ortaokul öğrenimini  izmir Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda tamamlamıştır. Lise eğtimini ise Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nde okudu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda çalıştı.İlk televizyon projesi olan ‘Derin Sular’ oldu.Sonrasında ‘Kalbim 4 Mevsim’, ‘Babalar ve Evlatlar’, ‘Kayıp Şehir’ dizilerinde başarılı bir performans sergiledi ve ‘Soyak Siesta’ 2012 reklam filminde rol aldı.Son olarak Kaçak Gelinler adlı televizyon dizisinde rol aldı.

Deniz Baysal Oynadığı Diziler : 

2014 – Kaçak Gelinler (Kainat) 
2014 – Aşk Ekmek ve Hayaller  
2012 – Babalar Ve Evlatlar 
2014 – Aşk Ekmek ve Hayaller 
2012 – 2013 – Kayıp şehir 
2011 – Derin Sular (Nisan)

Deniz Baysal Resimleri : 

 
            


Deniz Baysal,Deniz Baysal kimdir,Deniz Baysal resimleri,Deniz Baysal kaç yaşında,Deniz Baysal boyu,Deniz Baysal saç modelleri,Deniz Baysal da estetik var mı,guncelzaman.blogspot,Deniz Baysal yeni dizisi,Deniz Baysal kaçak gelinler,Deniz Baysal Beyaz Yalan,Deniz Baysal partneri,Deniz Baysal ve kutsi,yeni tv dizleri, biyografi,kaçak gelinler kainat gerçek hayatı,kaçak gelinler kainat karakteri, kaçak gelinler kainat kimdir,Deniz Baysal İnstagram,Deniz Baysal Facebook,Deniz Baysal İnstagram,


0 yorum:

erol

Yorum Gönder

 
Top