Başrollerini  lker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), ın paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel  kadrosuna Dünya güzeli  Azra Akın dahil oldu.

2002 Türkiye güzeli seçilen ve ardından da 2002 Miss World'de Dünya güzeli unvanını kazanan Akın,reklamlarda ve dizilerinde oyunculuk da yapmaktadır.Şimdilerde bir hayli ilgi gören Poyraz Karayel dizisinde ‘Zülfikar’ın (Celil Nalçakan) platonik aşkı ‘Çiğdem Güler’ isimli bir karakteri canlandıracak.



Poyraz Karayel Dizinin Son Bölümde Neler Yaşandı?

Poyraz Karayal’in son bölümünde Ayşegül, Sema’yı oyunuyla Poyraz’ın aslında babası Bahri’nin yanında şöför olarak çalıştığını öğrenmiş ve babasının yanında Poyraz’la çok iyi bir karşılaşma yaşamıştı. Bahri Baba ise, oğlu Sadrettin’in kendisinden saklanan Kulaksız’ın oğlunu öldürme olayını tesadüfi bir şekilde öğrendi. İçinde cinayet anına ait güvenlik kamerası görüntülerinin olduğu cd yanlışlıkla Bahri Baba’ya ulaştı. Görüntüleri izleyen Bahri Baba, oğlunun cinayetleri işleyen kişi olduğunu görünce sinir krizi geçirdi. Bugüne kadar oğlu ve en güvendiği adamlarının kendisine büyük bir yalan söylediğini anlayan Bahri, bunun acısını 8. bölümde oğlu Sadrettin ve adamlarından çıkardı.

Poyraz Karayel Dizisi Konusu : 

Poyraz Karayel , dibi görmüş bir adamdır. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiştir. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.



Poyraz Karayel ,Poyraz Karayel yeni bölümü izle, poyraz karayel yeni bölüm, Poyraz Karayel son bölüm izle,poyraz karayel bölümleri,Poyraz Karayel ,Poyraz Karayel arza akın kimdir,Poyraz Karayel süpriz oyuncu,Poyraz Karayel kadrosuna kim dahil oldu,azra akın Poyraz Karayel deki karakteri,Poyraz Karayel Çiğdem,Poyraz Karayel çiğdem kimdir,

0 yorum:

erol

Yorum Gönder

 
Top