Survivor All Star'da Turabi'nin Doğukan Manço'ya fiziksel müdahalede bulunması diskalifiye olmasına mı neden olacak. Daha öncede Acun Ilıcalı tarafından uyarılan Turabi 28 Mart 2015 Cumartesi günü Doğukan Manço'ya yaptığı hareket sonrasında diskalifiye edilecek.

Survivor All Star 'ın son bölümünde çekişmeli geçen dokunulmazlık oyunu vardı.Ünlüler-Gönüllüler arasında geçen oyunda,Ünlülerin büyük performansı güne damgasını vurdu 9-6 lık durumdan 10-6 olarak oyunu kazanan Ünlüler büyük bir başarı sağladı,


Gönüllüler arasında geçen konsey gecesinde Turabi,Hilmicem ve Taner'in ortak aldığı kararı dile getirerek oylamada Begüm'ün adını yazdılar.Hasan'ın ise erkeklerden Taner'i yazması üzerine sonraki bölümlerde bu üç kişiyle arasında sorunlar çıkmaya başladı.

SMS oylamasında en çok oyu olan Hilmicem ise Begüm'ün karşısına Seda'yı çıkarttı.SMS oylaması sonucunda adaya veda eden isim Seda oldu.

Turabi Çamkıran Yarışmadan Diskalifiye mi Oldu:

Acunn.com sitesinde yayınlanan Survivor All Star'ın fragmanında Doğukan Manço'nun söyledikleri dikkat çekiyor.Turabi'nin yaptığı sevinç hareketlerine eleştiri yaptı.Önceki bölümlerde Hakan'ı ittirerek oyundan diskalifiye edilen Turabi'nin, yeni bölümde de Doğukan Manço'ya fiziksel müdahalede bulunduğu görülüyor. Yaşanan olaylar sonrasında Acun Ilıcalı, Turabi'yi sert bir dille eleştirerek bir daha Turabi'nin bu tarz davranışlar yapmaması konusunda uyarıda bulunmuştu.28 Mart 2015 Cumartesi günü yayınlanacak olan yarışmada bütün bu sorulara cevap alabileceğiz.



0 yorum:

erol

Yorum Gönder

 
Top