Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kiralık Aşk Haziran ayında başlıyor. Geniş oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkatleri çekmeye başladı.

Geçen sezon başında biten yapımlardan birisi olan Racon adlı projede yer alan genç oyuncu Barış Arduç Kiralık Aşk Dizisi kadrosunda başrol isimlerinden birisi oldu.
www.guncelzaman.blogspot.com
Barış Arduç Kimdir,Biyografi ve Resimleri...

Barış Arduç  : instagram

Barış Arduç  : twitter

9 Ekim 1987 yılı İstanbul Doğumlu olan Barış Arduç,1,87 cm boyunda kahverengi gözlü dizilerin aranan yüzlerinden bir tanesi. Yakışıklı oyuncu Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi almıştır.  Oyunculuğun yanı sıra fotomodellik ve dublaj sanatçılığı da yapan Arduç ayrıca Yüzme, futbol ve dalgıçlık da yapıyor.

Ömür Gedik’in Paramparça klibinde oynadıktan sonra dizilerde rol almaya başlayan Barış Arduç birçok projede yer aldı. Benim İçin Üzülme dizisinde Ahmet karakterini canlandırdı. Bu dizide sadece bir bölüm oynamasına rağmen tüm dikkatleri üzerine çekti.
www.guncelzaman.blogspot.com
Son olarak TV ekranlarında yayınlanan ‘Racon’ dizisinde sevenleriyle buluşan Barış Arduç beyaz perde de ise Gupse Özay'ın yazıp başrolünü oynadığı 1 milyon seyirciyi gecen Deliha filminde rol aldı.
www.guncelzaman.blogspot.com
Barış Arduç’un Oynadığı Dizi ve Filmler
  • Pis Yedili (2011)
  • Benim İçin Üzülme - Ahmet (2012)
  • Dinle Sevgili - Hakan (2012)
  • Küçük Hanımefendi - Cenk (2011)
  • Bugünün saraylısı-selim(2014)
  • Sadece Sen sinema filmi -Emin(2014)
  • Deliha 
Barış Arduç Resimleri : 















barış arduç,barış arduç biyografi, barış arduç dizileri,barış arduç facebook, barış arduç filmleri, barış arduç gupse özay, baris arduc hakkında bilgi,barış arduç kaç yaşında, barış arduç kim, barış arduç kimdir, barış arduç nereli, barış arduç Kiralık Aşk dizisi,barış arduç resimleri, Kiralık Aşk oyuncuları kimdir Kiralık Aşk Barış Arduç Kimdir Biyografi Ve Resimleri Kiralık Aşk dizisi ömer gerçek adı, Kiralık Aşk diziş ömer kaç yaşında, Kiralık Aşk dizisi ömer kimdir, Kiralık Aşk ömer’in  adı ne, Kiralık Aşk oyuncusu ömer, Kiralık Aşk  ömer karakteri Kiralık Aşkdaki ömer kim, Barış Arduç instagram, Barış Arduç twitter,

0 yorum:

erol

Yorum Gönder

 
Top