Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kiralık Aşk Haziran ayında başlıyor. Geniş oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkatleri çekmeye başladı.

Geçen sezon başında biten yapımlardan birisi olan Sevdam Alabora adlı projede yer alan genç oyuncu Elçin Sangu Kiralık Aşk Dizisi kadrosunda başrol isimlerinden birisi oldu.
www.guncelzaman.blogspot.com
Kiralık Aşk Dizisi Defne (Elçin Sangu ) Kimdir Biyografi ve Resimleri ...

Elçin Sangu  : instagram

Elçin Sangu : twitter

Elçin Sangu 11.07.1988 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu 1.69 cm boyundadır.Saç rengi ve yüz güzelliği ile dikkatleri çekiyor. Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Oprea bölümünü tamamladıktan sonra  Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü kazanmıştır. Müziği daha çok sevdiği için bu bölümü fazla devam ettirememiş kısa bir süre sonra okulunu yarıda bırakmıştır.www.guncelzaman.blogspot.com

Sangu Sahne tozu tiyatrosunda eğitimler aldıktan sonra dizilerde boy göstermeye başlamıştır. İlk olarak 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde jale karakterine hayat vererek oyunculuğa ilk adımı atmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini, 2013 yapımlı Bir Aşk Hikayesi dizisinde Eda karakterini oynamıştır.2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisinde Güzide performansı ile göz doldurmayı başarmıştır. Yine 2014 yılında Elçin Sangu Sevdam Alabora adlı dizide Kadir Doğulu ile başrol oynamıştır.

Elçin Sangu Oynadığı Diziler
  • Sevdam Alabora 
  • 2014 Kurt Seyit Şura – Güzide
  • 2013 Bir Aşk Hikayesi – Eda Çağlar
  • 2012 Aşk Kaç Beden Giyer – Nehir
  • 2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki – Jale
Elçin Sangu Resimleri : 



                     
Elçin Sangu, Elçin Sangu biyografi, Elçin Sangu dizileri, Elçin Sangu facebook, Elçin Sangu filmleri, Elçin Sangu hakkında bilgi, Elçin Sangu kaç yaşında, Elçin Sangu kim, Elçin Sangukimdir, Elçin Sangu nereli, Elçin Sangu Kiralık Aşk dizisi, Elçin Sangu resimleri, Elçin Sangu oyuncuları kimdir, Kiralık Aşk Elçin Sangu Kimdir Biyografi Ve Resimleri, Kiralık Aşk dizisi defne gerçek adı, Kiralık Aşk dizisi defne kaç yaşında, Kiralık Aşk dizisi defne kimdir, Kiralık Aşk defnen’nin saç rengi, Kiralık Aşk oyuncusu defne, Kiralık Aşk defne karakteri, Kiralık Aşkdaki defne kim, Elçin Sangu instagram, Elçin Sangu twitter, Elçin Sangu saç rengi,zamanblog,

0 yorum:

erol

Yorum Gönder

 
Top