Yaz döneminin gelmesi ile birlikte Tv ekranlarında birçok dizi sezon finali yaparken yeni diziler izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor... Yeni sezonda Show Tv 'de yayınlanmaya hazırlanan dizlerden bir tanesi de Ne Münasebet adlı dizi.Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu ile merakla beklenen diziler arasında yerini aldı. Dizinin başrol oyuncusu olarak Berrak Tüzünataç ve Serkan Altunorak olarak anlaşılmıştı. Ancak çekimlerine başlanan dizinin beğenilmemesi sonucu yapımcı dizinin başrol oyuncularını değiştirdi.

Yapımcılığını ARC Film üstlendiği Ne Münasebet dizisi Yakında Show Tv'de ..

Son olarak Aşktan Kaçılmaz dizisinde Yasemin karakteri ile karşımıza çıkan Pelin Akil Ne Münasebet dizisinin bayan başrol oyuncusu oldu. Akil Ne Münasebet dizisinde Nil karakterini canlandıracak. Pelin Akil dizide adaleti savunan bir avukat olarak izleyeceğiz. Dizisinin erkek başrolü olarak ise Sarp Levendoğlu oldu.

Ne Münasebet Dizisi Konusu :

Dizi bir avukatlık bürosunda geçiyor. Demir (Sarp Levendoğlu), kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Diğer tarafta ise Kendi imkanları ile okuyup avukat olan Nil, adaletin peşindedir.
www.guncelzaman.blogspot.com,
Bu iki zıt karakterin zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan hikayede bir birlerine aşık olmalarını romantik ve komik anlarını izleyeceğiz..
www.guncelzaman.blogspot.com,
Ne Münasebet Dizisi Oyuncu Kadrosu :

Sarp Levendoğlu - Demir
Pelin Akil - Nil
Bengi İdil Uras
Gizem Güven
İnan Ulaş Torun
Ayşen Sezerel
Cihat Tamer
Ayşe Kökçü
Hakan Altıner
Mert Yavuzcan
Pınar Şenol
Bahar Akça

Ne Münasebet Dizisi Resimleri :





                                                
ne münasebet dizisi, ne münasebet dizisi konusu, ne münasebet ne zaman başlıyor, ne münasebet dizisi oyuncuları, ne münasebet hikayesi, ne münasebet hangi kanalda, ne münasebet dizisi müziği, ne münasebet ne münasebet nil ile demir resimleri, ne münasebet dizisi hangi günler, ne münasebet nil resimleri, ne münasebet demir resimleri, ne münasebet nil kimdir, ne münasebet demir, dizisinde çalan şarkı,  kimdir, ne münasebet dizisi nerede çekiliyor, Ne Münasebet dizisi fragmanı,www.guncelzaman.blogspot.com,


0 yorum:

erol

Yorum Gönder

 
Top