Kanal D televizyonunda sürükleyici hikayesi ile çok konuşulacak bir dizi ekrana geliyor. Beğenilerek izlenecek dizinin oyuncularından biri olan Güneşin Kızları dizisinde Can karakterini canlandıracak yakışıklı müzisyen Sarper Arda Akkaya.
www.guncelzaman.blogspot.com
Sarper Arda Akkaya Kimdir? Sarper Arda Akkaya biyografisi ve Resimleri..

www.guncelzaman.blogspot.com

Sarper Arda Akkaya 22 yaşında istanbul doğumludur. Akkaya Ordu, Mesudiyelidir.Yakışıklı Müzisyeni O Ses Türkiye Yarışmacısında Hadisenin Takımından sempatik tavırları ve güzel sesiyle tanıdık.O Ses Türkiye Yarışmacısında çeyrek finale kadar yarışarak adını duyurmayı başarmıştır. Sarper Arda Akkaya Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Güneşin Kızları dizide oynayacak.

www.guncelzaman.blogspot.com


Sarper Arda Akkaya, Sarper Arda Akkaya kimdir, Sarper Arda Akkaya biyoğrafi, Sarper Arda Akkaya resimleri, Sarper Arda Akkaya o ses türkiye, Sarper Arda Akkaya güneşin kızları, Sarper Arda Akkaya güneşin kızlarında ki adı,güneşin kızları dizisi can kim,güneşin kızları dizisi can hakkında,o ses türkiye Sarper Arda, Sarper Arda biyoğrafi, Sarper Arda güneşin kılzarı,güneşin kızları Sarper Arda,

0 yorum:

erol

Yorum Gönder

 
Top