Türkiye'de ve dünyada fenomen olan bir reality yarışması "Biri Bizi Gözetliyor" TV ekranlarında yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor…

Bir dönemim izlenme rekorları kıran efsane programı uzun yıllar aradan sonra eski başarısına yakalayıp yakalamayacağı merak konusu. Kısa zamanda milyonlarca kişiyi ekran başına kitleyen bu reality yarışma programının Sunuculuğunu değişik dönemlerde Öykü Serter, Doğa Sülen, Ahu Yağtu ve Tan Sağtürk'ün üstlenmişti. Bakalım yeni sezonda "Biri Bizi Gözetliyor" yarışmacısı sunucusu kim olacak.
www.guncelzaman.blogspot.com
Yapımcılığını Endemol'un üstlendiği bir dönemin efsane yarışması "Biri Bizi Gözetliyor", yakında TV'de başlıyor!

1.ve 2. dönemi Show TV'de yayınlanan yarışma programının, 3.,4. ve 5.dönemler, Star TV'de ekrana gelmiştir. Bu 5 dönemde reytingleri alt üst etmiştir. Ancak 4 Eylül 2004'te Star Televizyonuna TMSF tarafından el konulması sonucunda yarışmanın altıncı dönemi bir türlü başlayamamış sonrasında yapımcı firma yarışmayı düzenlemekten vazgeçmiştir. Aradan geçen 3 yıldan sonra Biri Bizi Gözetliyor ‘un 6.dönemi Show TV'de tekrar başlamış, ancak yarışma formatına aşırı derecede zarar verecek değişiklikler bulunduğu için reyting yakalayamamış ve yayından kaldırılmıştı.
Yarışma programının Star TV ekranlarında yayınlanacağı konuşuluyor, ancak Star TV yapım ekibinden konuyla ilgili; Biri Bizi Gözetliyor’un yayın hakları Star televizyonunda değildir’’ diye gelen açıklaması kafaları karıştırdı. Biri Bizi Gözetliyor’un başlayacağı tarih ve kanal hakkında detaylı bilgileri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Büyük ödülün Türk televizyon tarihinde ilk kez verilecek olan 1 milyon TL olacağı konuşuluyor.


Biri Bizi Gözetliyor yarışması için başvurularınızı www.biribizigozetliyor.tv adresinden yapabilirsiniz.

Biri Bizi Gözetliyor Yarışması,Biri Bizi Gözetliyor Yarışması hangi kanalda başlıyor,Biri Bizi Gözetliyor Yarışması ne zaman başlıyor,Biri Bizi Gözetliyor Yarışması yarışmacıları kimler,Biri Bizi Gözetliyor Yarışması başvuru formu,Biri Bizi Gözetliyor Yarışması 7.sezon,Biri Bizi Gözetliyor Yarışması yeni sezon,Biri Bizi Gözetliyor Yarışması 2015,Biri Bizi Gözetliyor Yarışması sunucusu,Biri Bizi Gözetliyor Yarışması fragmanı,Biri Bizi Gözetliyor Yarışması elemeleri,



0 yorum:

erol

Yorum Gönder

 
Top