Düş Bahçesi Dizisi Burak Özçivit ve Neslihan Atagül başrollerinde oynayacağı dizi  çok yakında star tv de ekranlarında yayınlanacak.

Neslihan Atagül Kimdir:

Neslihan Atagül : twitter
Neslihan Atagül : instagram

Neslihan Atagül  20 Ağustos 1992 yılı istanbul doğumludur.Güzel oyuncu aslan burçludur.Atagül  8 yaşındayken oyuncu olmayı hedeflemiştir. 13yasında  Erberk Ajansa basvurduktan   1 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumuştur.
Neslihan Atagül, oyunculuk hayatına ilk kez 2006 “Yaprak Dökümü” dizisinde Deniz  karakterini oynamaya baslamıştır. Dizinin yanı sıra  2006 yılında “İlk Aşk” filminde oynamıştır ve bu film ile “Altın Koza Film Festivali”nde “Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülünü almıstır. 2011 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide rol almıştır. 2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan “Araf” filminde Neslihan Atagül performansıyla herkesin  beğenisini kazanmıştır.Neslihan Atagül, ise “Fatih-Harbiye” dizinde rol almıştır.


                  




Neslihan Atagül,Neslihan Atagül kimdir,Neslihan Atagül,resimleri,Neslihan Atagül boyu,Neslihan Atagül saçı,Neslihan Atagül oynadığı diziler,Neslihan Atagül resimleri,Neslihan Atagül sevgilisi,Neslihan Atagül instagram,Neslihan Atagül facebook,Neslihan Atagül twitter,Neslihan Atagül flimler,Neslihan Atagül göz rengi,Neslihan Atagül boyu,Neslihan Atagül düş bahçesi,Neslihan Atagül nereli,Neslihan Atagül ailesi,Neslihan Atagül babası,Neslihan Atagül annesi,düş bahçesi,düş bahçesi nerede çekiliyor,düş bahçesi oyuncuları,düş bahçesi karekterleri,düş bahçesi ne zaman aşlayacak,düş bahçesi yeni bölümleri,düş bahçesi ne zaman başlayacak,düş bahçesi baş rol oyuncuları,düş bahçesi hangi kanalda,

0 yorum:

erol

Yorum Gönder

 
Top