Düş Bahçesi Dizisi Burak Özçivit ve Neslihan Atagül başrollerinde oynayacağı dizi  çok yakında star tv de ekranlarında yayınlanacak.


Burak Özçivit : twitter

Burak Özçivit instagram

Burak Özçivit Kimdir : 

Burak Özçivit  24 Aralık 1984 tarihinde  İstanbul doğmuştur.Aslen Gazianteplidir.Yakışıklı oyuncu 1.87 cm boyundadır. Burak Özçivit  mankenlik ve oyunculuk yapmaktadır.2001 yılında Kazım İşmen Lisesi'nden mezun olmuştur.Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünü okumuştur.

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçilmiştir Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir.
Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.
Setlerin karşına Eksi 18(-18) dizisisiyle genç komiser Murat'ı canlandırmak için geçmiştir. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde oynamıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında  Baba Ocağı adlı çok sevilen dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Küçük Sırlar adlı dizide Çetin'i oynamıştır. 2011-2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştır. Dizi olarak son işi Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde oynamıştır.
Burak Özçivit şu siralar sinema filimleri ve oyunculuk konusunda ilerlemektedir.Bunun yanı sıra başarılı reklam çekimlerinde de bulunmuştur.

Fahriye Evcen'le beraber çektikleri filmi aşk Sana Benze ile aşklarını kimseden gizlemeyen Burak Özçivit güzel oyuncu Fahriye Evcen'le son günlerin en gözde çifti haline gelmiştir.


Burak Özçivit  Diziler


  • 2006 Eski 18
  • 2008 Zoraki Koca
  • 2009 Baba Ocağı
  • 2010 İhanet
  • 2011 Küçük Sırlar
  • 2013 Muhteşem Yüzyıl
  • 2013- 2014 Çalıkuşu

Burak Özçivit   Sinema 

  • 2007 Musallat

Burak Özçivit Resimleri : 

 


 


 



Düş Bahçesi, Düş Bahçesi Burak Özçivit, düş bahçesi konusu, Düş Bahçesi Neslihan Atagül, düş bahçesi oyuncuları,Düş Bahçesi dizisi konusu ne, Düş Bahçesi dizisi hangi oyuncular rol alacak,Düş Bahçesi dizisi hakkında tüm haberler,Burak Özçivit kimdir,Burak Özçivit sevgilisi,Burak Özçivit dizileri,Burak Özçivit boyu,burak özçivit fahriye evcen,burak özçivit instagram,burak özçivit eski hali,baba ocağı,guncelzaman.blogspot.com.





0 yorum:

erol

Yorum Gönder

 
Top