Survivor All Star her bölümde olduğu gibi Ödül oyunu Salı  akşamı yayınlanan bölümünde'de seyircileri ekrana kitledi,Acun ılıcalı' her hafta olduğu gibi bu haftada yarışmacıları ödülüyle sevince boğdu,zor ada koşullarında verilen her yiyecek ödülü aç olan yarışmacılar için çok değerli bir hal almaya şimdiden başladı,Sinirlerinde gerildiği yarışmada takım arası çatışmalar başladı.

Ünlüler-Gönüllüler formatın'da yayınlanan yarışmada fevri hareketleriyle takım arası huzursuzluğu ilk günden beri yaşamasında büyük bir rolü olan Duygu 3 Mart Salı günü yayınlanan ödül oyunu sırasında Seda ile yaşadığı tartışma takımın moralini bozdu.
Acun Ilıcalı'nın araya girerek ayırdığı tartışma bu akşamki eleme gecesinde  Duygu elenmezse ileriki günlere taşınacağı kaçınılmaz oldu.

Oyunların çekişmeli geçtiği Survivor All Star yarışması ileriki haftalarda daha ne gibi sürprizler hazırlayacağını sayfamızı takip ederek öğrene bilirsiniz.

Gönüllüler Takım : Duygu Kimdir Tıklayınız.

Gönüllüler Takım :  Seda Kimdir Tıklayınız.


survivor all star,survivor,derya ve sedanın kavgası, survivor kavga,sörvayvır kavga, survivor all star kavga, survivor gergin anlar,guncel zaman.zaman blog,survivor gerginlik,seda ve duygunun kavgaı,sörvayvırda kavga,survivor da kavga,survivor all star kavga,www,guncelzaman.com

0 yorum:

erol

Yorum Gönder

 
Top